Lift udlejning - lej en lift hos FlexLej

Vi udlejer alle typer af lifte, kontakt os på tlf. 26279434 hvis du ikke kan finde den lift du søger her på hjemmesiden.

Lej lift

FlexLej udlejer lifte til private og erhverv. Med en lift kan du komme op og arbejde i højden.

Lift udlejning i Haderslev

Hos FlexLej tilbyder vi personlig rådgivning og et bredt udvalg af lifte til leje. Vi udlejer lifte af forskellige typer – vi har sikkert også en lift der passer til dit formål.

Du kan læse mere om de forskellige typer af lifte du kan leje, på de individuelle undersider, samt finde præcis den model / størrelse som du har brug for.
Vores lift program består blandt andet af:

God service

Hos FlexLej hjælper vi dig gerne med at vælge den korrekte lift til opgaven. Vi kender vores lifte og sammen finder vi den rigtige maskine til dig. Vi ser det som vores fornemmeste opgave at gøre din leje af lift, så nemt som muligt, så du hurtigst muligt kan komme i gang med opgaven.

Privat eller erhverv

Hos FlexLej udlejer vi lifte til både private og erhverv og sørger for du får den rigtige type. Vi spørger derfor ind til hvilke type opgaver liften skal bruges til. Er der f.eks. tale om leje af byggelift, kan vi sammen afklare hvad dit behov er; skal den bruges inde eller ude?

Liftleje pris

På de underliggende sider for de forskellige modeller finder du priser på leje af lifte. Priserne er pr. dag og excl. moms.

Hvad koster det at leje en lift?

Vi har dagspriser på alle vores lifte, så du nemt og bekvemt kan finde en model der passer dig og se hvad leje prisen er for en dag.

Har du brug for en pris på at leje over flere dage eller en længere periode, så kontakt os og vi giver et tilbud.